Kylmätekniset ratkaisumme

Hallitsemme toimintavarmojenenergiatehokkaiden ja ympäristöystävällisten kylmäjärjestelmien suunnittelun ja toteutuksen. Olemme turvallinen kumppani koko kylmälaitehankkeen läpiviennin ajan. Tarjoamme myös kattavan asiantuntijatuen kaikkien kylmäjärjestelmien ylläpitoon ja muutoksiin.

Kylmäjärjestelmien käynnistys, säätö ja tekninen tuki - Reflink Engineering Oy, SeinäjokiKylmäjärjestelmien suunnittelu, toteutus ja käyttöönotto

Suunnittelemme ja toteutamme kaupan kylmäjärjestelmät, kylmä- ja pakastevarastojen kylmäjärjestelmät, ilmastoinnin jäähdytykset, prosessijäähdytykset ja IT-tilojen jäähdytykset.

Olemme erikoistuneet CO2-kylmäjärjestelmiin. Toteutamme kohteet yleisesti markkinoilla olevilla CO2 -koneikoilla, automatiikoilla, sekä lämmönsiirtimillä.

Teemme kaikkien kylmäjärjestelmien käyttöönotot vankalla ammattitaidolla sekä tarjoamme teknistä tukea järjestelmien säädössä, energiatehokkuuden parantamisessa sekä vianhaussa.


Kylmäjärjestelmien sähkösuunnittelu - Reflink Engineering Oy, SeinäjokiKylmäjärjestelmien sähkö- ja automaatioratkaisut

Saat meiltä kylmäjärjestelmien sähkösuunnitelmat satojen toteutettujen kohteiden kokemuksella. Toimitamme myös sähkökeskukset ja tarvittavan kylmäautomatiikan kustannustehokkaasti. Osaamisemme kattaa kaikki yleisimmät kylmäautomatiikat, kuten Danfoss, Carel, LDS ja Dixell.

Teemme myös kylmäautomatiikan modernisointeja. Hallitsemme kylmäjärjestelmien valvomo- ja etäyhteystekniikat.


Kylmälaitosten painelaitepalvelut - Reflink Engineering Oy, SeinäjokiKylmälaitosten painelaitepalvelut

Toimimme kylmälaitosten rekisteröitävien painelaitteiden käytönvalvojina.

Autamme myös muissa kylmälaitosten painelaiteasioissa.

Haluatko tietää lisää kylmätekniikan ratkaisuistamme?

Olemme valmiina haasteeseen.

Ota yhteyttä

© 2024 Reflink Engineering